Raw Ambrosia - doplnok stravy pre posilnenie organizmu, v čase zvýšenej psychickej alebo fyzickej záťaže, v obdobiach rekonvalescencie a pooperačných stavov, pri nechutenstve, strate hmotnosti.
Raw Ambrosia obsahuje:
- dôležité bielkoviny (vrátane všetkých esenciálnych aminokyselín),
- minerálne látky a stopové prvky (napríklad aj selénium, ktoré sa inak v prírodných produktoch takmer nevyskytuje),
- fytohormóny
- a takmer kompletné spektrum vitamínu B
- všetky tieto látky sú biologicky vyvážené a pôsobia synergicky.
Raw Ambrosia je vhodná v čase:
- zvýšenej psychickej alebo fyzickej záťaže,
- v obdobiach rekonvalescencie a pooperačných stavov,
- pri nechutenstve, strate hmotnosti,
- pri poruchách telesného a psychického vývoja.
- pôsobí priaznivo na vývoj detského organizmu.
Má blahodárne účinky na hormonálnu aktivitu, a preto sa využíva aj pri menopauze. Podporuje tvorbu sliznice maternice, ktorá je najmä v období pred prechodom náchylná na degeneratívne zmeny.
Posilňuje životnú vitalitu a energiu. Dobré výsledky sa dosahujú pri pôsobení na zväčšenú prostatu, detoxikáciu pečene, pri syndróme únavy, neplodnosti, impotencii a zníženej sexuálnej aktivite.
Ambrózia je mimoriadne vhodná pre športovcov, podporuje športovú vytrvalosť, psychickú výkonnosť a potenciu.
Použitie: 1–2 čajové lyžičky denne (1 čajová lyžička = 4g)
Zloženie: fermentovaný včelí peľ perga - 100%
Pri všetkých čistých prírodných produktoch je azda najdôležitejším faktorom miesto pôvodu. V tomto prípade ide o oblasť, kde žijú včely a rastliny, z ktorých zbierajú peľ a nektár. Miera čistoty prostredia je priamo úmerná čistote výsledného produktu. Naša ambrózia pochádza z jedného z najzachovalejších ekosystémov Európy. Nekonečné brezové háje a zvlnené lúky Litvy sú panenskou prírodou, kde nielen tradícia včelárstva, ale aj úroveň apiterapie je veľmi zakorenená. Včely žijú v divokej prírode, majú výhradne drevené úle a zakázané je použitie akýchkoľvek chemických prostriedkov vrátane antibiotík. Tento prístup, akokoľvek sa zdá logický, nie je celkom bežný. Často sa totiž stáva, že v jednotlivých včelích produktoch sa nájdu stopy látok, ktoré by tam nemali byť.